Länkar till vänner & bekanta

Nätet är fullt av folk som skriver och gör roliga grejer. Några känner jag personligen. Andra känns det som jag känner men har aldrig träffat. Jag ska fylla på listan allt eftersom men här är länkarna till några av dessa fantastiska människor:


Skrik!
Pugilistisk Poet och Fanatisk Romantiker.. Alexander är min äldsta, bästa och närmaste vän. Skriver sporadiskt men när han gör det är det alltid bra.


Apple, dear?
Periodande sömmerska, stickare, fotare och skrivare. Alltid böcker. Alltid i det här lilla skogshörnet.


Cupcake Carny
And I'm stepping on the Devil's tail ...to the carnival is what she said.


Saker som inspirerar
Johan Miderberg skriver om det som är byggstenarna i livet på ett analyserande och nästan poetiskt sätt. Fantastisk blogg av en av de smartaste personer jag känner!


Kjell Alinges Eldorado
Jag tänker ofta på den där intervjun jag gjorde 2007 med Kjell. Den fick mig att se saker på ett annat sätt. Och Kjell är en utomjording från planeten Eldorado. Ibland skickar han e-post till mig och jag till honom. Bloggen heter Smogg. Läs och lyssna.


Ny Moral
Mattias Indy Pettersson är en av mina favoritskribenter med ett CV som omfattar bland annat Close Up Magazine och Sweden Rock Magazine. Och hans egen blogg Ny Moral är alltid fascinerade och utmanande  läsning.

Hedgehog in a storm
Västerås barnombud Sara Holm Stålhand skriver om högt och lågt. Vardag och jobb. Men alltid läsvärt. 

Godisgris
Johan Karlsson har jag känt sedan han gick i lågstadiet. Jag har haft hans mamma som syslöjdslärare och när vi var små tävlade vi i treputt på rasterna på Vänstaskolan i Kolbäck. Lokalpatriot. Gillar något som heter AIK.

Himmel & Ord
Jenny bor i Hamburg men är skåning. Skriver en brokig blogg och fotograferar. Typ. Alltid intressant.

Annemo i Kolbäck
Bloggar om Kolbäck och annat på VLT:s lokala bloggplats. Ironiskt nog skriver hon bättre än vad journalisterna på tidningens som står för bloggen gör...


Eremonaut
Det är svårt att sätta fingret på exakt vad Eremonaut är. En tidskrift? Kanske. En plats för kreativitet? Absolut. Väl värt ett besök.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar