2012-07-31

Något om radio och lite skamlöst tiggeri


På torsdag kör vi igång Pipeline103.7 på närradion igen efter fyra veckors semester. Det känns lite skumt att vi faktiskt har kört programmet i ett år redan. Jag och Alex har fått till det tycker jag. Rock i många former. Ganska mycket improvisation blandat med mer genomtänkta och välformulerade grejer som Alex serie Väldigt Viktiga Rocklåtar. Lyssna på den. Alla 35 delar finns här. Och mitt eget skrivandet för Slavestate spiller över på programmet då det ger möjlighet att få fina intervjuer med mer eller mindre kända musiker och människor som precis som vi dyrkar riffet på ett eller annat sätt. Vi försöker göra radio med passion, själ och hjärta som verkligen tar rockmusik på allvar till skillnad mot pajasradiostationer som Rockklassiker.

Nu kör vi ett år till. Under hösten hoppas jag att närradioföreningen får igång webbsändningarna så att fler utanför kommunen också kan lyssna.

Vi sänder via vår egen förening Kulturradioföreningen i Kolbäcksdalen som sänder Pipeline103.7 och Rockabilly Natch med den legendariska eldsjälen Joe Allan. och vill du stödja verksamheten så får du gärna bidra med en slant på bankgiro 872-8636. Alla bidrag stora som små mottages tacksamt. Ett bidrag ger dig inte ett medlemskap i föreningen men du får tillgång till exklusivt material från programmet här på webben samt omnämnande i vår tacklista för sponsorer. Meddela oss gärna via e-post om du lämnar ett bidrag så att vi kan tacka dig personligen.

På torsdag kl 20.00 kör vi igång igen på Hallsta Sura Närradio 103,7 MHz.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar