2013-01-29

Vi vill ha ditt stöd!

Magnus, Alex, Joe
Från och med nu kan du stödja Mojo103.7 och Rockabilly Natch genom att lämna ett ekonomiskt bidrag via FundedByMe. Vårat mål är att få ihop minst 2000 kronor för att finansiera våra sändningar det kommande året. Når vi det satta målet på 3000 kronor kommer vi att kunna utveckla våra verksamhet ännu mer.

Varför gör vi då det?

Svaret är att i en tid där samhället blir allt mer kulturfientligt genom minskade medel till föreningsliv och medier så vänder vi oss istället till dem som vi gör radio för: våra lyssnare.

Vi är ingenting utan er. Utan  er spelar det ingen roll hur mycket vi sänder, hur många låtar vi spelar eller hur många röster vi låter höras. Vi vill göra radio för er. Och ett sätt för er att visa att ni vill ha en fri radio där man fortfarande kan göra radioprogram med ett verkligt syfte kan ni bidra genom FundedByMe. Vi hoppas nu på ert stöd och engagemang. Ni är alla en viktig del av det Mojo103.7/Rockabilly Natch vill uppnå.

Vi vill göra verkligt fri radio för dig som älskar riffet och rockmusiken i en media- och kulturvärld som styrs av vinstintressen, marknadsanalyser och reklamintäkter. 

Vi älskar radion. Vi brinner för närradion som form för att sända radion med sina oändliga möjligheter att göra radio som inte kan göras någon annanstans. Vi gör radio med själ och hjärta om det vi verkligen älskar: rockmusik. Och har du tröttnat på all skvalradio som sänds i de etablerade stora kommersiella kanalerna eller för den delen i public service-radion så är ditt bidrag till vår verksamhet ett sätt att bidra till fri oberoende radio som ingen annan gör.

Du kan bidra genom att klicka på den här länken.

Du kan skänka 50-500 kronor.

Du kommer att bli belönad.

Tack för ditt bidrag!

2 kommentarer:

  1. Kommer det att gå att lyssna via webben?

    SvaraRadera
  2. Det går bra att lyssna direkt redan idag på www.mojoradio.se (länk uppe till höger). Vi jobbar på arkiv för efterlyssning också. /Magnus

    SvaraRadera